Bøger / faglitteratur / diætkogebøger

Glutenfri mad : suveræne opskrifter - helt uden gluten


Beskrivelse


Opskrifter på glutenfri mad delt op på kategorierne morgenmad, frokost, aftensmad og bagværk. Bogen indledes med et afsnit om gluten og dets indvirkning på kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 1. nov. 2016

Kogebog for dem, der vil leve det glutenfrie liv. Indeholder opskrifter og inspiration til alle dagens måltider.

Bogen indledes med et afsnit om gluten og hvilke indvirkninger gluten kan have på kroppen. Resten af bogen består af opskrifter, der er delt op i morgenmad, frokost, aftensmad og bagværk. Til hver opskrift er der et medfølgende billede. Opskrifterne er delt op i en ingrediensliste og en fremgangsmåde.

Let og indbydende kogebog i et lækkert design for glutenallergikere. Opskrifterne er simple og dækker de mest basale behov. Der er en del særlige ingredienser, men dem har man også hjemme i skabet, hvis man er glutenallergiker.

Der er efterhånden udkommet mange kogebøger med glutenfrie opskrifter fx Maveglad brød og søde sagerGlutenfri og mælkefri hverdagsfavoritterDen glutenfri kogebog, Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter eller Den glutenfri kogebogDer er efterhånden udkommet mange kogebøger med glutenfrie opskrifter fx Maveglad brød og søde sager, eller Den glutenfri kogebogDer er efterhånden udkommet mange kogebøger med glutenfrie opskrifter fx Maveglad brød og søde sager, Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter eller .