Bøger / faglitteratur

Google : AdWords der virker : tjen penge på verdens største søgemaskine


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2009

af

af

Kent Skov

d. 8. apr. 2009

For webstedsejere, markedsføringsfolk- og analytikere primært på det kommercielle område samt andre der er interesserede i at promovere deres websted på Google. Også for ikke-kendere af nettets markedsføringsmuligheder, som kan få tips til både research og tilrettelæggelse af en AdWords kampagne.

AdWords er reklameannoncer på Google. Google opererer som bekendt ikke med de gængse flash- og bannerannoncer på søgesiderne, så bogen her giver tips til, hvordan man opnår at få placeret sine betalingsannoncer fordelagtigt på søgesiderne og ift. den ønskede målgruppe. Den amerikanske ekspert i søgeoptimering og markedsføring JS giver først et kort rids af den første udvikling inden for online markedsføring, inden it-boblen bristede. Derefter redegør han for kampagnestategi med mere målrettede teknikker til at opnå høj placering af sine betalingsannoncer på søgesiderne ift. den ønskede målgruppe, og de forskellige kategorier af annoncer: generiske, skabeloner og tilpasningsannoncer samt valg af søgeord. Endelig får man et indblik i Googles særlige og komplicerede prisstruktur baseret på visnings- og klikfrekvenser og rating, og JS gennemfører desuden en kampagnecase som eksempel.

JS er også forfatter til den aktuelle I seng med Google.

Indføring i Google AdWords der trods det udpræget amerikanske i sprog og stil kommer udmærket rundt også i de mere avancerede mekanismer bag annoncemulighederne.