Bøger / faglitteratur

Guddommelige profetier : 2. bog


Beskrivelse


Historier og allegorier, der belyser de evige sandheder omkring Gud og mennesket og den dybere mening med demokrati i det daglige liv og i jordens forskellige lande.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 19. okt. 2012

Endnu en bog til dem, der har brug for Guds ord i denne form. Forsiden ligner forgængeren Profetens dagbog, med undtagelse af en hvid due. Den vil appellere til samme publikum som forgængeren.

Julien C.H. Andersen er profet, og modtager sine bøger som diktater direkte fra Gud. Denne er opdelt i lande, og fortæller om hvert enkelt lands tilstand og fremtid. Den fortæller desuden om demokrati, familieliv og kærlighed.

Hvor den første bog, Profetens dagbog tog udgangspunkt i det enkelte menneske, i hverdagslivet og troen, tager denne udgangspunkt i det globale, i verden, politik og især demokrati. Formen er den samme: teksten har form som en samtale mellem Julien C.H. Andersen og Gud. Gud fortæller og indimellem stiller Julien C.H. Andersen spørgsmål. Sproget er lidt kringlet, og naturligvis i talesprog.

Endnu en samling profetier fra Gud via Julien C.H. Andersen. De skal nok finde vej til dem der trænger.Informationer og udgaver