Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklet nordisk påskepynt


Beskrivelse


Opskrifter på hæklet påskepynt med afsæt i det moderne nordiske udtryk, kombineret med de traditionelle og klassiske elementer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 4. feb. 2019

Send et gækkebrev med hæklet kant og forny din påske med anderledes hæklet pynt i lyse farver. Bogens opskrifter henvender sig til let øvede og mere erfarne hæklere.

Påskedyr og påskeæg, hæklet i helt lyse farver med islæt af guldtråd. Der er langbenede harer/kaniner, æggeformede lam og kyllinger, siddende harer og æg i forskellige størrelser. Hver af bogens 10 opskrifter indledes med en introduktion og instruktion, derefter selve opskriften, og i nogle tilfælde også forslag til variationer af modellen. Tydelig skrift på halvmat papir og douce farvefotos af modellerne.

Flot bog med god inspiration til påskens pynt i cremefarvet look. Nordisk eller fransk romantik, stilen passer til begge indretningstyper. Nogle af modellerne kan også bruges som legetøj til små børn. Bogen er indbydende og instruktiv, har godt og overskueligt layout, og man får trang til bare at hækle løs.

Opskrifter på hæklet påskepynt findes også i Små hæklerierFra mig til digHæklet nordisk julepynt og Fra mig til dig. Begge er langt mere farverige og har ikke det bløde, dæmpede, lyse udtryk som den foreliggende bog. Forfatterne har en række strikke- og hæklebøger bag sig, bl.a. Hæklet nordisk julepynt. På deres hjemmeside www.kreadeluxe.com findes bl.a. videoguides til hækleteknikkerneOpskrifter på hæklet påskepynt findes også i Små hæklerier og . Begge er langt mere farverige og har ikke det bløde, dæmpede, lyse udtryk som den foreliggende bog. Forfatterne har en række strikke- og hæklebøger bag sig, bl.a. Hæklet nordisk julepynt. På deres hjemmeside www.kreadeluxe.com findes bl.a. videoguides til hækleteknikkerneOpskrifter på hæklet påskepynt findes også i Små hæklerier og Fra mig til dig. Begge er langt mere farverige og har ikke det bløde, dæmpede, lyse udtryk som den foreliggende bog. Forfatterne har en række strikke- og hæklebøger bag sig, bl.a. . På deres hjemmeside www.kreadeluxe.com findes bl.a. videoguides til hækleteknikkerne.