Bøger / faglitteratur / billedværker

Happy home : hverdagsmagi i funky farver


Beskrivelse


Råd og ideer til hvordan man tilfører sit hjem en humoristisk stemning og et personligt udtryk med funky farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 15. apr. 2013

Superflot og farverig bog om boligindretning, der kan bruges som inspiration for indretningsinteresserede lånere på alle biblioteker. Den vil låne sig selv ud fra dag et og givetvis blive efterspurgt.

Er du til den stramme, hvide minimalistiske stil i dit hjem? Hvis ja, så er denne bog ikke noget for dig. Andre vil elske dens eksplosion af farver og mønstre og lade sig inspirere af de mange finurlige detaljer. Forfatteren er indehaver af firmaet RICE, og firmaets farverige stil og store udvalg i bl.a. pangfarvet melamin slår igennem i bogen. Den flotte billedside af såvel detaljer som helheder bærer bogen, og der er rigtig meget inspiration til stue, børneværelse, soveværelse, køkken, gang, badeværelse og terrasse. Farverne er klare og ofte komplementære og de mange detaljer fine og snurrige.

Der kommer ikke mange bøger om boligindretning i disse år, så Happy home falder på et tørt sted. Den vil blive lige så populær som andre indretningsbøger fra de sidste par år, fx Alt om indretning, 2012, Forvandlinger i boligen, 2012, eller Rum for rum, 2011, selv om stilen er helt anderledes funky og spraglet end i disse.

Superflot og inspirerende bog om boligindretning til dem, der elsker fest og farver, og til dem, der måske er kørt lidt sur i den stramme hvide minimalisme. Her er pangfarver og glade detaljer fra først til sidst, og det er en bog, mange lånere på alle bibliotekstyper vil blive i godt humør af.