Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Havets magi - på dybt vand


Beskrivelse


Mira, Isla og Storm ligner helt almindelige børn, men faktisk tilhører de havfolket. De blev væk fra deres forældre, da de var små, og nu vil de prøve at finde dem under havets overflade, men det er lidt for farligt, advarer Talisa.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 7. aug. 2020

3. del i den spændende serie "Havets magi", der handler om tre venner, der finder ud af, at de i virkeligheden er havfolk. Til selvlæsning for (især) piger fra omkring 8 år, der gerne vil læse om magi og venskaber.

Mira, Isla og Storm har en hemmelighed til fælles; de er i virkeligheden havfolk, men lever et tilsyneladende almindeligt liv i den lille by Ravnø. Her blev de som små fundet alene på stranden, og her blev de hver især adopteret. Mira har en drøm om en by på havets bund, og de tre venner beslutter sig for at forvandle sig og tage ud og lede efter deres rigtige forældre. Talisa advarer dem mod farerne, der lurer under havets overflade, men de tre børn har brug for svar og beslutter sig for alligevel at gøre forsøget.

Spændende bog til fritidslæsning og læsetræning. Bogens kapitler er korte og overskuelige, og teksten er stor og letlæselig. Der er farverige illustrationer på hvert opslag, der gør det let at følge handlingen. Den indbydende forside er holdt i pastelfarver og forestiller en scene fra bogen.

Hvis du godt kan lide at læse om noget, der er lidt magisk, så kan du prøve serien om "Søstre på de syv have", der indledes med Søstre på de syv have. [Bind] 1. "Star Girl"-serien, der starter med Star Girl - koncert eller kirsebær, og Bratlunds serie om Hanna og Emma, fx Kærestebrev & Lejrtur, er også gode og letlæste serier til piger, der gerne vil læse om venskaberSøstre på de syv have. Bind 1 : Den sorte vingeStar Girl - koncert eller kirsebærKærestebrev & LejrturHvis du godt kan lide at læse om noget, der er lidt magisk, så kan du prøve serien om "Søstre på de syv have", der indledes med Søstre på de syv have. [Bind] 1. "Star Girl"-serien, der starter med , og Bratlunds serie om Hanna og Emma, fx Kærestebrev & Lejrtur, er også gode og letlæste serier til piger, der gerne vil læse om venskaberHvis du godt kan lide at læse om noget, der er lidt magisk, så kan du prøve serien om "Søstre på de syv have", der indledes med Søstre på de syv have. [Bind] 1. "Star Girl"-serien, der starter med Star Girl - koncert eller kirsebær, og Bratlunds serie om Hanna og Emma, fx , er også gode og letlæste serier til piger, der gerne vil læse om venskaber.