Bøger / faglitteratur

Heal det hele med Reiki


Beskrivelse


Introduktion til de grundlæggende begreber i Reiki, som f.eks. de syv auralag, chakraerne og meridianbanerne, samt en beskrivelse af hvordan man åbner sin Reiki-kanal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 26. feb. 2015

Ønsker du at praktisere reiki healing uden at skulle læse tykke værker, kan du begynde her med denne lille grundlæggende bog skrevet af David Læby, der selv praktiserer reiki.

Det lille hæfte giver en introduktion til reiki, som ifølge forfatteren kan læres af enhver, der ønsker at heale sig selv og andre. Systemet har sin oprindelse i Japan og bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse, det er energier som alle har adgang til, hvis det læres. Forfatteren giver en kort forklaring på de grundlæggende begreber, som man vil støde på, fx de syv auralag, chakraerne og meridianbanerne, samt reikis symboler og principper. Vi får også en beskrivelse af, hvordan man åbner sin reiki-kanal og en gennemgang af håndpositionerne. David Læby er, foruden at være uddannet i reiki, kinesiologi og dyreterapi, også forfatter til en række skønlitterære bøger.

Meget kortfattet men har det vigtigste med. Dog vil de fleste nok have behov for uddybende læsning, hvis de ikke kender noget til emnet i forvejen.

Forfatteren anbefaler selv Energimedicin i praksisSjælens anatomi af Donna Eden og Sjælens anatomi af Caroline Myss, begge meget mere omfattende og uddybendeForfatteren anbefaler selv Energimedicin i praksis af Donna Eden og af Caroline Myss, begge meget mere omfattende og uddybende.Informationer og udgaver