Bøger / faglitteratur

Helbred med naturens kraft : en læges guide til naturmedicin og alternativ behandling


Beskrivelse


Guide til naturmedicin og alternativ behandling til brug i hverdagen. For alle, der gerne vil afprøve det naturlige til at behandle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 3. nov. 2020

Guide til naturmedicin og alternativ behandling til brug i hverdagen. For alle, der gerne vil afprøve det naturlige til at behandle.

Faste, yoga, ayurveda, helbredende planter, mindfulness og vegetarisk kost er alt sammen noget, man kan finde som alternativ behandling i denne bog af professor dr.med. Andreas Michalsen. Han er læge og guider her til at bruge naturmedicin og alternativ behandling. Bogen indeholder 12 kapitler med emner som: Naturmedicinen og den alternative behandlings grundprincipper, Stilstand gør dig syg og Strategier for et sundt liv. Her er noget om bl.a. gåture, kræftbehandling og kost - bare for at nævne et udpluk af de mange emner, som bogen tager fat på. Bogen indeholder også patienthistorier. Bagest i bogen alfabetisk indeks samt udvalg af den vigtigste litteratur.

En fagligt grundig bog - primært bestående af tekst - der helt sikkert vil optage dem, der særligt interesserer sig for naturmedicin og alternativ behandling. Bogens force er forfatterens lægefaglige baggrund.

Emnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx UrteapotekerenDanmarks vilde lægeplanter og Danmarks vilde lægeplanter. Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandlingEmnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx Urteapotekeren og . Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandling.