Bøger / faglitteratur / øvelser

Helbredende hænder : en guide til healing gennem det menneskelige energifelt


Beskrivelse


Indføring i healing ved sanseperception / HSP med træning i at se og tolke auraer, vejledning i healing af én selv og andre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 13. apr. 2012

Bogen henvender sig til mennesker, der vil lære healing, alternativt til mennesker, der kan se energifelter, men ikke ved, hvad de stiller op med deres evner. Bogen kan også anvendes som understøttende læsning i forbindelse med kurser i healing. Endelig kan den bruges som opslagsbog for den erfarne healer.

Forfatteren er selv healer og fysiker. Hun opdagede på et tidspunkt, at hun kunne se menneskers energifelter. I starten var det forstyrrende, indtil hun lærte, hvordan hun kunne aflæse energifelterne og afhjælpe de ubalancer, der viste sig her. Hun kalder det "healing ved sanseperception" - HSP. Bogen er meget grundig og omfattende - opdelt i 6 hovedafsnit underdelt i kapitler. Hvert kapitel efterfulgt af nogle spørgsmål. Bogen har således lærebogskarakter. Illustrationerne skal fremhæves. Det er nogle af de bedste, jeg har set til at anskueliggøre, hvad det er, de ser - de, der "ser". Bogen fortæller både om, hvordan man opøver en udvidet bevidsthed, og hvordan man bruger den i praksis på andre og til selvhealing.

Healing er meget oppe i de spirituelle kredse i øjeblikket, således også på bogfronten, hvor vi for nyligt har fået Kroppens hemmelige sprog - også en håndbog i healing.

En både praktisk og seriøs bog om healing, meget kompetent i sin opbygning, grundig i sine forklaringer og etisk i sin tilgang til fænomenet.