Bøger / faglitteratur / øvelser

Hellere glad og stærk end tynd og svimmel


Beskrivelse


Model og influencer Emilie Lilja (f. 1988) fortæller sin personlige historie og giver gode råd og vejledning til et liv i balance. Med træningsprogrammer samt afsnit med kostplaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 19. mar. 2018

Emilie Liljas bog handler om hendes eget liv som model og om arbejdet med det personlige brand. Henvender sig især til unge piger og yngre kvinder, der følger hende på de sociale medier.

I denne bog fortæller model og influencer Emilie Lilja om sin barndom i Ballerup og Klampenborg, om gymnasietiden og udviklingen fra grim ælling til smuk svane. Hun beretter om sabbatår med skiftende jobs og om at bo og arbejde som model i New York hos et stort modelbureau. Der er afsnit om personlige overvejelser og valg i forbindelse med modelkarrieren som ender med forfatterens konklusion: At det er bedre at være stærk og glad end tynd og svimmel. Sidste halvdel af bogen handler om forfatterens koncept Liljatraining, og indeholder detaljerede træningsprogrammer samt afsnit med kostplaner, udstyr, motivation m.m. Teksten brydes op af blå bokse med pointer samt gode råd til unge med modeldrømme. Illustreret med farvefotos.

Letlæst og i et sprog, der taler lige til læseren, giver forfatteren et nuanceret billede af arbejdet som model og influencer, samt vejen dertil. Bogens træningsprogrammer kræver en læser, der i forvejen er i rimelig form.

Trænings- og kostprogrammer bygger på de samme principper, som findes i Healthy skinny bitchMin verdenTro på dig selv og din stil. Af andre personlige bøger skrevet af yngre influencere, kan nævnes Kristine Sloths Min verden og Astrid Olsens Tro på dig selv og din stilTrænings- og kostprogrammer bygger på de samme principper, som findes i Healthy skinny bitch. Af andre personlige bøger skrevet af yngre influencere, kan nævnes Kristine Sloths og Astrid Olsens Tro på dig selv og din stilTrænings- og kostprogrammer bygger på de samme principper, som findes i Healthy skinny bitch. Af andre personlige bøger skrevet af yngre influencere, kan nævnes Kristine Sloths Min verden og Astrid Olsens .