Bøger / skønlitteratur / roman

Herkules' grav


Beskrivelse


Arkæologen Nina Wilde kommer på sporet af den legendariske Herkules' grav. Det er der også andre lyssky elementer, der er, og sammen med sin kæreste, den tidligere elitesoldat Eddie Chase, sætter hun gang på gang livet på spil i jagten på skatten.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2011

af

af

Per Månson

d. 14. feb. 2011

Knaldroman for læsere af højoktans spændingsbøger.

Engelske McDermott, der er tidligere journalist, debuterede med Jagten på Atlantis, 2010. Det er atter hovedpersonerne herfra, arkæologen Nina Wilde og hendes tidligere bodyguard Eddie Chase, der er i centrum. De er flyttet sammen, men har knas i forholdet. Da Nina kommer på sporet af den legendariske Herkules' grav får de lidt andet at tænke på. Der er nemlig store skumle interesser på spil i den sag, og Eddies ex-kone Sophia spiller en vis rolle - både for sagen og for de tos forhold. Der er virkelig knald på fra først til sidst, personerne er meget klichéagtige, og trods et godt sprog er handlingen så usandsynlig, at det placerer bogen i trivi-enden af den lange række af spændingsbøger på bogmarkedet.

Bogen er i umiddelbar forlængelse af Jagten på Atlantis, men placerer sig ellers et sted mellem Michael Crichton og Dan Brown.

En hæsblæsende thriller i den triviagtige ende af skalaen.


litteratursiden.dk

d. 7. mar. 2011

af

af

Arne Larsen

d. 7. mar. 2011

Bulder og brag, eksplosioner og kampe, helte og heltinder, skurke og iskolde mordere. Andy McDermott er tilbage med endnu en bog i et drønhøjt tempo! Ved at studere en ældgammel og meget hemmelig teks...