Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Himlen findes virkelig


Beskrivelse


Faderen, der er metodistpræst, beretter om sønnen, den 3-årige Colton Burpo, der under en akut operation pludselig befinder sig i himlen. Han overlever operationen og fortæller bagefter om sine oplevelser i himlen til forældrenes forbløffelse og overvældelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2011

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 20. okt. 2011

Bogen henvender sig til troende og bibeltro kristne som også tror på mirakler.

Forfatteren er metodistpræst i et landsbysamfund i Nebraska, USA. Bogen omhandler hans forhold til sønnen, som fire år gammel (i 2003) gennemgik en farlig operation med en sprængt blindtarm. Kort tid forinden havde moderen en ufrivillig abort og faderen et svært sygdomsforløb. Han beskriver, hvordan drengen bliver helbredt ved lægers hjælp, men bistået af forbøn fra hele menigheden. Faderen har samvittighedsnag over ikke at gøre noget, ikke gøre det rigtige og ikke kunne leve op til sine egne præstelige idealer. Scenen er sat for drengens efterfølgende beretninger om mirakler: Han har været i himlen og mødt Jesus, Maria, Johannes Døberen, bedstefaderen, engle og meget andet. Beviserne er, at drengen fortæller ting fra Bibelen som præstefaderen garanterer, han ikke kan vide i forvejen. Sprogligt letforståeligt. Illustreret med spredte små pasfoto-store sorthvide familiebilleder.

Bogen føjer sig til litteraturen om ud-af-kroppen og nær-død-oplevelser, fx Bruce Moens bøger. Her tilføjet et kristent perspektiv.

Et vidnesbyrd om, at Himlen eksisterer og at man godt kan komme der og vende tilbage til Jorden. Det kræver en stærk tro på forfatterens udsagn.


Kristeligt dagblad

d. 16. nov. 2011

af

af

Doris Ottesen

d. 16. nov. 2011