Stærkt bevægende dokumentarfilm om tre unge grønlænderes håb og drømme. Den sætter barske billeder på det at være fanget mellem to kulturer. Fra 15 år.
Filmen følger tre unge, hjemløse grønlandske mænds liv på gaderne i København. Det er et liv fuld af druk og vold og kamp mod de uforstående sociale myndigheder. Emil vil gerne blive i Danmark, men drikker så meget, at han ønsker at komme i behandling. Norto vil gerne en tur tilbage til Grønland, men er også bange for at vende hjem. Nuka er dybt såret, efter at hans kæreste hængte sig. Han vil også ud af misbruget og kæmper, men forgæves. Hver har de deres drømme, men selvdestruktionen er blevet deres mulighed for overlevelse.
Instruktøren Ditte Haarløv Johnsen har også i sine tidligere film vist dyb indsigt i og omsorg for mennesker, der ikke hører til nogen steder, dels i kortfilmen Sisters om udstødte homoseksuelle mænd i Afrika og afgangsfilmen fra Filmskolen "One day" om en ghanesisk prostitueret i København.
Instruktøren har levet sammen med og været dybt involveret i sine hovedpersoners liv under filmens tilblivelse. Ved at være så tæt på er den blevet et personligt opgør med fordomme om fulde grønlændere i det københavnske gadebillede. Den kommer ind under huden på de tre mænds liv og viser en forståelse for deres hjemløse tilstand, og hvordan de lever i et ingenmandsland. Filmen griber ved sin intensitet. Den koncentrerer sig om mændenes skæbne i et stærkt billedsprog, mens fx sagsbehandlere befinder sig i periferien.