Bøger / faglitteratur / opskrifter

Holms salater : 91 sprøde salater


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 28. maj 2018

I Claus Holms nye lækre salatbog får salaterne både hovedrollen og rejser verden rundt, men kan selvfølgelig også serveres som et lækkert tilbehør. Alle kan være med og der er også noget for vegetarerne.

Bogen indledes med Claus Holms bedste tips til at lave salater. De 91 opskrifter inddeles efter salat som tilbehør, salater verden rundt, salat som hovedmåltid, vegetariske salater, salater til at tage med, dressinger og knækfaktor (knas og drys). Opskrifterne er nye og byder fx på "Æbleflæsk", "Gulerod og popcorn" og "Teriyaki-kylling på lakridsrod". Der er også klassikere indimellem såsom "Græsk salat", "Coleslaw" og "Cæsarsalat". I kapitlet med salater som hovedmåltid er velkendte følgesvende i køkkenet sat sammen på ny i én salat, fx "And og rødkål" eller "Bøf Bernaise". CH er en kendt tv-kok og har udgivet en række kogebøger efter forskellige temaer, senest Holms mad.

Appetitvækkende kogebog, der giver lyst til at gå i gang med opskrifterne med det samme. Udover de 91 salatopskrifter er der også opskrifter på dressinger og knas. Layoutet er flot i den populære nordiske stil. Selvom mange af salaterne er nye og anderledes i sammensætningen, indgår der velkendte ingredienser og de er nemme at gå til. En dejlig kogebog, der appellerer bredt.

Kogebøger med salater er populære og der findes flere udelukkende om salater, fx SalatsnedkerSalatTøsen - kål hele året rundtSalater året rundt, SalatTøsen - kål hele året rundt og Salater året rundtKogebøger med salater er populære og der findes flere udelukkende om salater, fx Salatsnedker, og Salater året rundtKogebøger med salater er populære og der findes flere udelukkende om salater, fx Salatsnedker, SalatTøsen - kål hele året rundt og .