Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hos Poppy - problemer på kattecaféen


Beskrivelse


Isla er helt vild med katte og har endelig fået overtalt sin mor til at åbne en kattecafé, men der er rigtig meget, der skal gøres inden de kan åbne og kan Isla nå at få det hele klar?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 8. jan. 2018

Følg 11-årige Isla i andet bind af den søde og sjove serie "Hos Poppy", hvor Isla skal til at åbne en kattecafé. Kan selvlæses fra 9 år. Mest for piger.

Isla er helt vild med katte og har endelig fået overtalt sin mor til at åbne en kattecafé, men der er rigtig meget der skal gøres for at skabe de helt rigtige rammer og listen over opgaver fortsætter med at vokse. Kan Isla nå at få det hele klar og hvordan vil det gå med kattecaféen? Både forfatter og illustrator er engelsk og har ikke tidligere udgivet noget på dansk. Der er kommet 4 bøger på engelsk i serien, så de danske læsere kan glæde sig til et par bind mere.

En charmerende og sjov serie om kæledyr og venskab, familieliv og det at sætte sig et mål. Bogen kan selvlæses fra ca. 9 år og er også velegnet til højtlæsning fra 7 år. Romanen har en overskuelig og luftig opsætning, der gør den rimelig let at læse og den er krydret med s/h tegninger bogen igennem.

En fin og ikke alt for svær roman for især piger, der også kunne være læsere til serien "Venindebageriet", hvor 1 bind er Sødt & krydretHunden på klippen og "Dyrepatruljen", hvor 1 bind er Hunden på klippenEn fin og ikke alt for svær roman for især piger, der også kunne være læsere til serien "Venindebageriet", hvor 1 bind er Sødt & krydret og "Dyrepatruljen", hvor 1 bind er .