Bøger / faglitteratur / billedværker

Huse i Tisvilde


Beskrivelse


Billedfortælling om 20 meget forskellige huse Tisvilde i Nordsjælland - ledsaget af beskrivelser af husenes historie og særpræg.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 2. nov. 2017

Foto- og inspirationsbog med huse i Tisvilde som omdrejningspunkt. For indretningsinteresserede og lokale fra Tisvilde.

Bogen er en indretnings-og insprationsbog med udgangspunkt i husene i Tisvilde - og deres beboere. Der er mange forskellige typer af huse i området, der gennem alle tider har tiltrukket forskellige mennesker; ikke mindst kunstnere, designere, fotografer og andre kreative. Her i bogen kan man se huse som Villa Villekulla, Dukkehuset, Arken, Gammelgården og mange flere. Fælles for dem er, at beboerne har taget et aktivt valg ved at flytte til Tisvilde og bo i netop de huse. Her er både store, små, nyere, gamle, træhuse og mange andre slags huse. Hvert hus beskrives med dets udseende, lidt historie og andet interessant omkring lige dét hus. Teksten flankeres af billeder af huset i forskellige afskygninger - både ude og inde. Til sidst er der fakta om husets beboere samt fakta om huset. Forfatterne bor selv i området og er henholdsvis indretningsarkitekt og ejer af et pensionat - og fotograf.

Bogen bæres primært af de mange flotte billeder, der skaber hele stemingen i denne bolig(indretnings)bog. Den har interesse for både lokale fra området samt alle med interesse for indretning.

Fra samme område findes 25 huse ved TisvildelejeHjem efter mit hjerte, der dog handler om sommerhuse. Ellers er huse fra området beskrevet i bøger som Hjem efter mit hjerte og andre indretningsbøgerFra samme område findes 25 huse ved Tisvildeleje, der dog handler om sommerhuse. Ellers er huse fra området beskrevet i bøger som og andre indretningsbøger.