Bøger / skønlitteratur til børn / digte

I Bos hår er et hus


Beskrivelse


En tyv løber væk og gemmer sig bag en hæk. En historie med små lydrette rim. Fra 6 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2021

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 8. juni 2021

En tyv løber væk og gemmer sig bag en hæk. En historie med små lydrette rim. Fra 6 år.

"Der er hul i en båd" og "I Bos hår er et hus" er begge en del af serien "Mini rim. 3" fra Straarup og &. Det er rim 3 bøger, hvor ordene højst har tre bogstaver. Hvert rim er selvstændigt og hænger ikke sammen med resten af rimene. Kirsten Ahlburg er forfatter til begge titler, ligesom hun er forfatter til næsten alle bøgerne i serien. Hver bog indeholder ni små rim på to linjer med enderim. En stor farvet illustration lavet af Peter Hermann dækker hvert opslag. Der kan hentes elevaktiviteter til bøgerne på straarupogco.dk. Begge titler har lix 5 og lettal 9.

Små fine rim, som bliver nemme at læse for begynderlæseren, da enderimene hjælper læsningen på vej. De sjove og levende illustrationer støtter op om indholdet og tilføjer lidt mere, end det der stå i de korte rim. Sjov læsning til de alleryngste læsere.

Prøv en sjov bog med rim på 2 bogstaver, fx En pc i et wcHar du set den myg? eller en anden rim 3 Har du set den myg?Prøv en sjov bog med rim på 2 bogstaver, fx En pc i et wc eller en anden rim 3 .