Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ida og Sweet Girls


Beskrivelse


Ida og pigerne er klar til dans. De venter kun på deres træner. Så kommer træneren. Hun har en god nyhed. De skal med til DM i dans. Kan de nå at blive klar?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. okt. 2018

Ida går til dans. Det er det bedste hun ved. I dag er en særlig dag. For træneren siger, de skal med til DM i dans. Der er meget de skal nå inden da. Men hvis de hjælpes ad, skal det nok lykkes. For piger mellem 7 og 8 år som har knækket læsekoden.

Vi følger Ida og hendes dansevenner i deres kamp for at blive klar til DM i dans. Der er meget, de skal nå. De skal både have styr på dansen og på udstyret. Og ikke nok med det. Pressen kommer også forbi. Så alt skal være perfekt. Teksten har lix 9.

Det er en sød bog for danse-glade piger, der er godt i gang med den første læsning. Handlingen er realistisk og nem at relatere til, hvilket fremmer forståelsen af læsningen. Teksten er sat i korte, overskuelige afsnit. Mette-Kirstine Bak har tegnet illustrationer til, som understøtter teksten.

Der findes andre lette dansebøger som eksempelvis forgængeren i denne bogs serie, Ida går til dansElla øverPalle går til dans, eller titlerne Ella øver og Palle går til dansDer findes andre lette dansebøger som eksempelvis forgængeren i denne bogs serie, Ida går til dans, eller titlerne og Palle går til dansDer findes andre lette dansebøger som eksempelvis forgængeren i denne bogs serie, Ida går til dans, eller titlerne Ella øver og .