Tekster høstet fra nettet og manipuleret af en computer, omsat til digte. Til interesserede i grænsesøgende litteratur.
Individ i fællesskab er skrevet af et computerprogram, som det seneste år har høstet overskrifter, der begynder med henholdsvis "jeg" og "vi" fra de danske online nyhedsmedier. Disse overskrifter er samlet i to fortløbende tekster, der kan læses side om side. "Jeg har ikke gjort noget, Jeg grinte da jeg hørte anklagerne, Jeg aner ikke, hvem der vinder, Jeg ville slet ikke lave en film om sex, Jeg jubler ikke over at have slået min mand" og "Vi er ikke bange for russerne, Vi har bombet Islamisk Stat inde i Irak, Vi stoler lige så lidt på kød som på brugte biler, Vi jubler stadig på kontoret, Vi er blæst bagover, Vi slipper nok med blæst". Værket er skabet af Christoffer Ugilt og Troels Ugilt.
Bogen er mere et projekt eller en kodestump end det er egentlig litteratur. Men når teksterne er trykt på papir bliver det en interessant kommentar til, hvad det er vi forstår ved litteratur. Det giver ikke nogen mening at tale om sproget i bogen, da det er computergenereret. Men ideen bag bogen er ret godt fundet på.
Bogen minder om projekter der også afsøger grænserne mellem forfatter, computer og individ som Mette Mostrups "Kollektivt, anonymt" www.kollektivt-anonymt.dk og Peter-Clement Woetmanns "Tilfældigvis er skærmen blevet blæk" http://blaek.netlitteratur.dk. Og det meget lignende kunstværk "Moveable type" der henter tekster fra New York times online univers.