Bøger / faglitteratur

Indvielse i astrologi


Beskrivelse


Med udgangspunkt praktiske eksempler fra astrologens arbejde med klienter fortælles om øjebliksastrologien, hvor man kan stille helt almindelige hverdagsspørgsmål og få svar fra stjernerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 16. sep. 2008

Her er tale om en utraditionel astrologibog, der i princippet kan læses af alle med interesse for området. Den handler dog ikke om de grundlæggende principper, men har vægten på den praksisorienterede hverdagsastrologi.

Bogen her er fyldt med praktiske eksempler, en del med udgangspunkt i forfatterens egen hverdag, en del med udgangspunkt i kendte personers liv og levned. Det, der gør denne bog anderledes end anden astrologi-litteratur, er at her er tale om hverdagsastrologi - man kan finde ud af, hvor ens mand er blevet af, og om man får råd til et nyt badeværelse. Man kan m.a.o. stille helt almindelige hverdagsspørgsmål og få svar fra stjernerne. Louise Kirsebom har tidligere udgivet en del af artiklerne i bladet "Stjernerne". Desuden har hun tidligere udgivet bogen Øjeblikshoroskopet : teori, metode og astrologisk praksis sammen med sin mand Johan Hjelmborg. Han har ligeledes illustreret denne bog.

Der er ikke tidligere udgivet noget lignende på dansk, og der er ingen tvivl om, at Louise Kirsebom og Johan Hjelmborg er to markante personligheder inden for astrologien i Danmark.

Desværre skæmmes denne bog af for meget talesprog og for mange fejl. Kommafejl, stavefejl og slåfejl. Den er på sine steder meget indforstået, og der er dele af den, jeg simpelthen ikke forstår, dels pga. fejl og dels fordi den er så indforstået i sit astrologi-sprog. Men måske her er noget at hente for den indviede?.