Bøger / faglitteratur

Investering uden habit


Beskrivelse


Vejledning i investering i værdipapirer med enkle råd og anvisninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 9. feb. 2018

Arbejder dine penge for dig, eller sidder de og bliver mindre værd på en bankbog? En bog om hvordan man kommer i gang med at investere. Til interesserede i investering.

Med det nuværende renteniveau bliver ens penge mindre værd jo længe de står på en bankbog, da inflationen æder den lille rente der måtte komme. Derfor kan man ligeså godt investere dem så man kan få et bedre afkast. I denne bog af Henrik Dahl fortæller han i små korte kapitler om hvordan man kommer i gang med at investere, og viser at det er blevet meget nemt. Dahl er uddannet økonom og har arbejdet hos mange forskellige banker og investeringsselskaber og han bruger denne baggrund til at komme med både teoretisk og praktisk viden om investering. Udover at forklare hvordan man kommer i gang med at investere indeholder bogen også en test til at bestemme hvor risikoavers man er. I alle kapitlerne er der fremhævet råd, man kan bruge som tommelfingerregler når man skal investere.

En god, grundig, men også lidt kedelig bog om investering, til de læsere der skal til og i gang med investering og gerne vil forstå den logik og de mekanismer der er i aktiehandel og investering.

Dahls bog er letforståelig og praktisk, og ligner meget bøger som Sæt kursenDen rationelle investorDen lille bog om din økonomiBørshaj, Den rationelle investor og Den lille bog om din økonomi. En anden bog der ligner, men har lidt mere personlighed er BørshajDahls bog er letforståelig og praktisk, og ligner meget bøger som Sæt kursen, og Den lille bog om din økonomi. En anden bog der ligner, men har lidt mere personlighed er BørshajDahls bog er letforståelig og praktisk, og ligner meget bøger som Sæt kursen, Den rationelle investor og . En anden bog der ligner, men har lidt mere personlighed er BørshajDahls bog er letforståelig og praktisk, og ligner meget bøger som Sæt kursen, Den rationelle investor og Den lille bog om din økonomi. En anden bog der ligner, men har lidt mere personlighed er .