Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Jagten på Elsa


Beskrivelse


Billedbog. Elsa er flygtet fra kongeriget Arendal, og Anna følger efter hende for at hente hende tilbage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2019

af

af

Stine Veisegaard

d. 23. aug. 2019

Tre billedbøger med Disney-figurer, som kendes fra filmene "Frost", "Rapunsel" og "Løvernes konge". Fra 3-6 år.

Tre billedbøger i kraftig pap, som hver har små historier fra Disneys filmunivers. I bogen om Rapunsel følges flugten fra det tårn, hvor hun har boet hele sit liv. I "Jagten på Elsa" følger man Anna, som er fast besluttet på at finde sin søster Elsa, efter hun er flygtet fra kongeriget Arendal. I "Løvernes Garde" følges den lille løveunge Kion, søn af Simba, der bevæger sig ud på et eventyr på Kongesletten, for at sikre fred og orden. Alle bøgerne har undervejs spørgsmål til læseren, som man skal svare på, mens man læser historien. Illustrationerne er de samme som kendes fra Disneys filmunivers.

Tre papbøger, som umiddelbart ligner bøger til de mindste børn, men tekst og indhold er mere velegnet til børnehavebarnet. Illustrationerne i bøgerne er genkendelige fra Disney-konceptet. Historierne kan godt virke lidt konstruerede, men fungerer indenfor universet.

Der findes flere bøger, der tager udgangspunkt i Disneys populære filmunivers, fx Anna, den eventyrlystne prinsesseLøvernes konge og Løvernes kongeDer findes flere bøger, der tager udgangspunkt i Disneys populære filmunivers, fx Anna, den eventyrlystne prinsesse og .Informationer og udgaver