Bøger / skønlitteratur / dramatik

Jeg mig fuck dig


Beskrivelse


Drama. 3 unge svømmere - Nanna, Ida og Jonas - kæmper med sig selv og hinanden om at komme med til et EM kvalifikationsstævne. 9 roller. Varighed: 1,1 time.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2013

af

af

Ann Luther Petersen

d. 24. juni 2013

Ungdomsdrama, der foregår i et svømme-miljø, hvor de unge forsøge at leve op til egne og andres forventninger.

Nanna, Ida og Jonas er hovedpersoner i stykket. De kæmper alle tre om at komme med til EM kvalifikationsstævnet i svømning. Nanna er den erfarne pige, der prøver at jonglere kæreste, skole og svømmetræning. Ida er mere usikker, hun styres meget af sine forældre, spiser for lidt og fantaserer om svømmelæreren. Jonas påstår, han har nerver af stål og indlandsisen i maven, men han har også traumer fra sin barndom og dagdrømmer om sin døde mor. Alle 3 presser sig selv hårdt og kommer tættere og tættere på at bukke under. Der er 43 scener i stykket, mange er meget korte, og de glider flere steder over i hinanden. Det får stykket til at fremstå fragmentarisk og dynamisk på samme tid. Der er nærmest ingen regi-bemærkninger vedr. scenografien mv., men der svømmes i mange scener, så det skal der tages højde for. I alt er der 9 medvirkende og stykket har en varighed på 70 minutter.

Begge dramatikere har en del værker bag sig. Line Mørkeby har tidligere udgivet bl.a. ungdomsdramaet 6,P LR K, 2013, og Kamilla Wargo Brekling har bl.a. skrevet Mungo Parks Kvinde kend din krop, 2012. Første drama om svømmere.

Dynamisk ungdomsdrama om unge sportsudøvere, der presser sig selv hårdt.Informationer og udgaver