Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jojo i fare


Beskrivelse


Hunden Jojo leder efter sin hundeven Molly. Hun er blevet væk. Jojo finder vej ud til en gård, hvor han har hørt, at der bor en hundetyv. Han lister sig stille tæt på. Pludselig er der noget, som rasler bag ham. Jojo farer sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2015

af

af

Inge Lykke

d. 26. juni 2015

Hunden Jojo løber ud i natten for at finde sin hundeven Molly. Hun er blevet væk, men Jojo finder et lugtspor af hende, som han følger. Pludselig er der noget, der rasler. Jojos hjerte banker vildt. Til børn på 8-9 år.

Hunden Jojo er tegnet med hat på. Dyrene taler sammen, og vi får også at vide, hvad de tænker. På sin færd ud i natten oplever Jojo farlige eventyr, og han møder både hjælpere og fjender. Til sidst vender han hjem igen. Bogen er inddelt i fem kapitler. Teksten er sat med meget store typer og korte linjer. Illustrationerne er farvede tegninger. Der er illustrationer på alle sider. Tekst og tegninger fylder ca. lige meget i bogen.

Det er en sød og spændende historie med talende hunde. Der er noget nuttet og hyggeligt ved tegningerne. Moralen er også fin: Selvfølgelig hjælper man en ven i nød.

I serien "Læseørn" er tidligere udkommet en bog med hunden Jojo: Jojo på eventyr. Denne nye bog har lidt lavere lix.Informationer og udgaver