Bøger / skønlitteratur / roman

Jomfrurejsen


Beskrivelse


Krimi. Luksusskibet Damokles skal på jomfrurejse i de danske farvande. Silas har lige mødt smukke Julie, der har inviteret ham med. Under sejladsen tror Silas, han overværer et mord, bliver slået ned, mister hukommelsen og Julie forsvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2015

af

af

Per Månson

d. 7. apr. 2015

Luksusskibet Damokles skal på jomfrurejse i de danske farvande. Silas har lige mødt smukke Julie, der har inviteret ham med. Under sejladsen tror Silas, han overværer et mord, bliver slået ned, mister hukommelsen og Julie forsvinder. For krimilæsere, der elsker intrigefyldte handlinger.

Silas har hver dag været besat af Julies skæbne. 20 år efter hun forsvandt ser han en rødhåret kvinde i samme kjole, som Julie bar, og det fører ham gennem en sag, hvor det er svært at skelne ven fra fjende. Forfatteren har tidligere udgivet en børnebog og tre krimier/thrillere.

Sprogligt er der ikke noget at sige forfatteren på, og plottet hænger godt sammen, men der mangler meget i drivet - selv om der sker meget fortælles det for omstændigt, og selv om det hænger sammen til sidst, virker det usandsynligt undervejs.

Bogen ligger fint i forlængelse af forfatterens øvrige romaner, men rager ikke op i det frodige danske krimi/thriller-miljø.