Udskrevet fra psykiatrisk tager jegpersonen nu livtag med hverdagen i lejligheden, mens han også tænker på sin dominerende og alkoholiserede far. For lyriklæsere.
Digtene i Mikael Josephsens bog er samlet i afsnit som en rocksang med betegnelser som fx "forspil", "første vers", "b-stykke" og "guitarsolo". "Det er blevet forår mens jeg var væk", fortæller jegpersonen, der nu bor i egen lejlighed efter at have været indlagt på psykiatrisk. Der er nok at se til, når en almindelig hverdag skal fungere, og "måske er der liv på andre planeter / men jeg har rigeligt / at gøre her". Et andet gennemgående tema er jegpersonens overvejelser om og opgør med sin alkoholiserede far, hvis forventninger han ikke kunne leve op til. I 2018 modtog Josephsen Danske Skønlitterære Forfatteres Hæderspris, ligesom han har fået Statens Kunstfonds treårige legat.
Kraftfulde digte med originale billeder, der efterlader læseren meget opmærksom. Trangen til at lade misbruget tage over igen er voldsom, og det skildres indtrængende.
Bogen kan ses som tredje del af Josephsens foregående digtsamlinger: KnækJeg er farmor, der udkom i 2016, og Jeg er farmor, der udkom i 2018. Tilsvarende temaer med psykisk sårbarhed behandles eksempelvis også af Pablo Llambias og Bjørn RasmussenBogen kan ses som tredje del af Josephsens foregående digtsamlinger: Knæk, der udkom i 2016, og , der udkom i 2018. Tilsvarende temaer med psykisk sårbarhed behandles eksempelvis også af Pablo Llambias og Bjørn Rasmussen.