Bøger / faglitteratur / kogebøger

Jul uden sul


Beskrivelse


Sunde og slankende opskrifter på jule- og nytårsmåltider. Med tips og kalorieberegning til de enkelte opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2013

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 27. nov. 2013

Henvender sig til dem, der ønsker at nyde julens kulinariske glæder uden at kunne se det på vægten bagefter. Målrettet læsere der i forvejen følger et program fra Vægtkonsulenterne, men der er inspiration til alle.

Vægtkonsulent Ida Holm har skrevet denne kogebog, der indeholder opskrifter på traditionelle juleretter udviklet ud fra Vægtkonsulenternes kostprogram. Opskrifterne er delt op i kapitler indeholdende julefrokoster, julemiddage og desserter, kager og konfekt, nytårsmiddage og desserter, drikke. Alle opskrifter er til en person og forsynet med oversigt over indhold af protein, kulhydrat, fedt, kalorier, kostfibre og kcal. Der anvendes fedtfattige ingredienser og sødemiddel i stedet for sukker. Fine illustrationer og en dobbeltside til hver opskrift. Bagerst findes et register samt et afkrydsningsskema, der kan anvendes, hvis man følger Vægtkonsulenternes kostprogram.

Jul med Hjerteforeningen indeholder også opskrifter til en sundere jul. Den har flere utraditionelle opskrifter med, hvor denne samling har mere vægt på de traditionelle juleretter tilberedt på en sundere måde.

Flot opskriftssamling med inspiration til at lave de traditionelle juleretter på en sundere måde.