Bøger / faglitteratur

Kærlighed kræver knofedt : kunsten at leve i et parforhold


Beskrivelse


Essays og brevkassespørgsmål og -svar om parforhold og seksualitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 25. feb. 2015

Der skal arbejdes for parforholdet, for det kan gå galt på mange måder. Bogen viser vej ud af problemerne for alle par, unge som ældre.

Forfatteren er kendt for sine letlæsningsbøger, men også som brevkasserådgiver og parterapeut. I denne bog skildrer hun en lang række situationer, hvor par går skævt af hinanden, og kommer med forslag til løsninger. Det kan være problemer med overhovedet at finde en partner, sammenbragte børn, utroskab, sexlyst mv. Nogle kapitler består af brevkassespørgsmål og svar.

Bogen forholder sig seriøst, tidløst, jordnært og fornuftigt til parforholdsproblemer. Man mærker forfatterens store erfaring med at skrive letlæst, og bogen vil være til gavn for dem, der ikke orker hverken en specielt faglig eller åndelig tilgang. Layoutet med ret stor skrifttype og vignetter gør bogen overskuelig for knap så stærke læsere.

Kan læses i sammenhæng med forfatterens Ikke i aften, skat!Lyt til dig selvSanne, sex og samlivDen sårbare kærlighed og Lyt til dig selv. Der er en vis kontant slagfærdighed i nogle af brevkassesvarene, som minder om den, familierådgiveren Lola Jensen leverer. Brevkasseformen er også brugt i Sanne, sex og samliv og Den sårbare kærlighedKan læses i sammenhæng med forfatterens Ikke i aften, skat! og . Der er en vis kontant slagfærdighed i nogle af brevkassesvarene, som minder om den, familierådgiveren Lola Jensen leverer. Brevkasseformen er også brugt i Sanne, sex og samliv og Den sårbare kærlighedKan læses i sammenhæng med forfatterens Ikke i aften, skat! og Lyt til dig selv. Der er en vis kontant slagfærdighed i nogle af brevkassesvarene, som minder om den, familierådgiveren Lola Jensen leverer. Brevkasseformen er også brugt i og Den sårbare kærlighedKan læses i sammenhæng med forfatterens Ikke i aften, skat! og Lyt til dig selv. Der er en vis kontant slagfærdighed i nogle af brevkassesvarene, som minder om den, familierådgiveren Lola Jensen leverer. Brevkasseformen er også brugt i Sanne, sex og samliv og .