Stor og flot, rigt illustreret bog om Karen Blixen. Lækker at bladre i for alle, der er interesseret i hendes liv og i Rungstedlund.
I 2012 udgav Sune De Souza Schmidt-Madsen En lille bog om Blixen, der fik Georg Brandes-prisen. Teksten herfra er genbrugt i denne bog (med rettelser af fejl i det biografiske afsnit). Der er tilføjet to afsnit om Rungstedlund, det ene om haven, fuglene og blomsterne, det andet er Sven-Ingvar Anderssons essay "Det tabte paradis". Bogen er gennemillustreret med fotos af Blixen fra barndommen, i Afrika og fra forfatterkarrieren, og med mange fotos af landskab og interiør på Rungstedlund. Format 22 x 28 cm.
Det er en lækker bladrebog. Nogle af de flotte fotos kender vi fra andre værker, bl.a. af Steen Eiler Rasmussen, men der er også en serie nye fotos fra Rungstedlund af Torben Eskerod. De Souzas bog fra 2012 har hovedvægt på sammenhængen mellem liv og forfatterskab, men i denne nye bog ændres vinklen til Blixens liv og Rungstedlund på grund af illustrationerne og de to nye afsnit.
Denne bog kan bedst sammenlignes med andre billedværker, fx Rundstedlund-bøgerne Karen Blixens gæstebudKaren Blixens RungstedlundKaren BlixenEn lille bog om Blixen og Karen Blixens Rungstedlund eller den lidt ældre Karen Blixen (som også har familie, barndom og Afrika med) En lille bog om BlixenDenne bog kan bedst sammenlignes med andre billedværker, fx Rundstedlund-bøgerne Karen Blixens gæstebud og eller den lidt ældre Karen Blixen (som også har familie, barndom og Afrika med) En lille bog om BlixenDenne bog kan bedst sammenlignes med andre billedværker, fx Rundstedlund-bøgerne s gæstebud og s Rungstedlund eller den lidt ældre (som også har familie, barndom og Afrika med) En lille bog om BlixenDenne bog kan bedst sammenlignes med andre billedværker, fx Rundstedlund-bøgerne Karen Blixens gæstebud og Karen Blixens Rungstedlund eller den lidt ældre Karen Blixen (som også har familie, barndom og Afrika med) .