Bøger / faglitteratur / opskrifter

Keto på 4 uger


Beskrivelse


Om hvordan keto virker, om den såkaldte keto-flu, om gængse begynderfejl. Med kostplan til fire uger og 75 opskrifter til døgnets tre måltider, samt tabel over mængden af kulhydrater i grøntsager, frugt og nødder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 9. mar. 2020

Ketose er en fedtforbrændende tilstand og en måde at gå ned i vægt og derefter holde vægten. Keto kan desuden afhjælpe livsstilssygdomme, og bogen er derfor interessant for alle med interesse for kost og sundhed.

Keto handler om at spise masser af protein fra især kød og fra grønsager, en smule sundt fedt og næsten ingen kulhydrater. Væk med brød, pasta, kartofler og det meste frugt. Kroppen vil reagere med at forbrænde fedt og ikke kulhydrater, og med de rette mængder mad er et varigt vægttab inden for rækkevidde. Bogen forklarer om keto, hvordan det virker, hvordan det er i starten og begynderfejl. Herefter følger der kostplaner for fire uger og 75 opskrifter til døgnets tre måltider. Til sidst tabel over mængden af kulhydrater i grønsager, frugt og nødder. Forfatteren har skrevet den meget efterspurgte , populære bøger om LCHF og har bloggen madbanditten.dk.

Meget anvendelig bog for dem, der vil i gang med eller overvejer at gå i gang med keto og er indstillet på at spise kød i store mængder. Der argumenteres i et klart og præcist sprog for fordelene ved helhjertet at spise efter keto, opskrifterne er enkle og lækre, og fremgangsmåden er beskrevet, så alle kan være med. Flot layout og fint register.

Ud over Jane Faerbers egne bøger findes KetolivKeto for begyndere, Keto for begyndere samt en række titler om LCHFUd over Jane Faerbers egne bøger findes Ketoliv, samt en række titler om LCHF.