Bøger / faglitteratur / opskrifter

Keto : optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt


Beskrivelse


Om fedtforbrændingskuren, hvor man kun spiser få kulhydrater og desuden tilstræber at kroppen kommer i ketose. Med en grundig indføring i principperne og de fysiologiske forhold i kuren og med 80 ernæringsberegnede opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2018

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 21. dec. 2018

Bogen går i dybden med den effektive fedtforbændingskur, hvor man kun spiser få kulhydrater og desuden tilstræber at kroppen kommer i ketose. Henvender sig til alm. raske læsere der ønsker at tabe sig og gerne vil sætte sig grundigt ind i fysiologien bag slankekuren.

Bogens 1. del giver en grundig indføring i principperne og de fysiologiske forhold i kuren, hvor vægttabet skyldes tilstanden ketose og ikke blot lavt indtag af kulhydrat. Der er tabeller over fødevarers næringsindhold mm. 2. del består af opskrifter til alle dagens måltider med energifordeling. Alle retter er vist med farvefoto, og der er fyldig litteraturliste. Forfatteren har siden 2012 arbejdet som kostrådgiver med palæo og LCHF som speciale, og hun gør opmærksom på at keto-kuren evt. kan være risikabel for bl.a. diabetikere.

Rigtig god bog, der forklarer dybdegående, hvad dette slankeprincip går ud på. Teksten virker fagligt seriøs og velunderbygget. Opskrifterne ser indbydende og lækre ud, og de fleste virker også ret enkle og hurtige at tilberede.

Dette er forfatterens 6. slankebog og hun har også bloggen www.madbanditten.dk. I Mæt & slank med LCHFSlank med ketolysekurenKeto for begyndere berører hun begrebet striks LCHF, som ligger nærmest den egentlige keto-kur. Den første introduktion på dansk til denne kur er Slank med ketolysekuren. Keto for begyndere er nem at starte med, uden så dybtgående teoretisk stofDette er forfatterens 6. slankebog og hun har også bloggen www.madbanditten.dk. I Mæt & slank med LCHF berører hun begrebet striks LCHF, som ligger nærmest den egentlige keto-kur. Den første introduktion på dansk til denne kur er . Keto for begyndere er nem at starte med, uden så dybtgående teoretisk stofDette er forfatterens 6. slankebog og hun har også bloggen www.madbanditten.dk. I Mæt & slank med LCHF berører hun begrebet striks LCHF, som ligger nærmest den egentlige keto-kur. Den første introduktion på dansk til denne kur er Slank med ketolysekuren. er nem at starte med, uden så dybtgående teoretisk stof.