Klimakrisen kradser og ved COP21 i Paris tages der igen livtag med, hvordan udfordringen gribes an. Denne højaktuelle antologi belyser de regionale aktører og deres holdninger. Oplagt for alle, der har interesse i klimapolitik, global opvarmning og især de involverede parter.
Hvad vi kan regne med, de forskellige aktører vil byde ind med til COP21, og hvor der vil være oplagte faldgruber i forhandlingerne op til og under mødet i Paris? De unikke perspektiver, som aktørerne har med, belyses regionalt: Et Europa som klimaduks, et Kina, der nægter at lade sig kue, et Afrika, der ønsker at forbruge mere energi, Sydamerika med Brasilien som vækstlokomotiv etc. De forskellige afsnit om de globale regioner er skrevet af forskere med speciale inden for netop den pågældende region. Efterskrift af Bjørn Lomborg, der er skeptisk over for COP'erne og deres virkning. Han peger på innovation og en dramatisk øgning af finansiering af grøn energi som løsning fremover.
Bogens artikler formår at formidle komplekse politikområder og forhandlingspositioner på en yderst medrivende måde, der gør bogen en fornøjelse at læse.
Denne bog går i dybden med det forhandlingstekniske og de involverede aktører. Dele af dette er også dækket på et mere teoretisk plan i Klima og menneskerKlimakrisenVores valg. Lignende udgivelser, der lægger mere vægt på klimaløsninger, er Klimakrisen og Vores valgDenne bog går i dybden med det forhandlingstekniske og de involverede aktører. Dele af dette er også dækket på et mere teoretisk plan i Klima og mennesker. Lignende udgivelser, der lægger mere vægt på klimaløsninger, er og Vores valgDenne bog går i dybden med det forhandlingstekniske og de involverede aktører. Dele af dette er også dækket på et mere teoretisk plan i Klima og mennesker. Lignende udgivelser, der lægger mere vægt på klimaløsninger, er Klimakrisen og .