Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kokosolie : den unikke olie, der beskytter hjerne, hjerte og tarm


Beskrivelse


Opskrifter, hvor der anvendes kokosolie, samt eksempler på oliens gavnlige virkning på mange forskellige områder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2017

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 18. aug. 2017

Her er bogen, der præsenterer alt det gode kokos kan gøre for din krop samt opskrifter på retter med forskellige kokosprodukter. Til interesserede i alternativ medicin samt i videnskaben bag.

Dette er tredje bog i serien "Functional foods". Der er tre hovedafsnit i bogen: "Den kemiske opbygning af kokos, og hvordan denne indvirker på menneskekroppen", "Opskrifter" og "Introduktion til Functional medicine", som beskriver de generelle positive aspekter ved at bruge mad som medicin. Bogens tre forfattere er henholdsvis kok, læge og ernæringsekspert.

Bogen er meget grundig og flot videnskabeligt underbygget og forklarende. Opskrifterne er inspirerende, men en smule indforståede, hvis man ikke er inde i råvarer fra det alternative madmedicinske område. Kapitlet om mad som medicin giver et fint indblik i, hvordan forfatterne tænker helbredelse gennem kost og ved at se på hvert enkelt mennesket, som en helhed.

Der er udgivet to andre bøger i serien "Functional foods": Bone brothGurkemejeSupersund vegetar og Gurkemeje, og der er endnu to på vej. Denne serie er væsentligt mere videnskabeligt underbygget end mange andre kostbøger på markedet, men fordi bøgerne hver især kun omhandler et fødevareemne, er målgruppen nok mindre end til mere generelle værker som fx Supersund vegetar af samme forfatterDer er udgivet to andre bøger i serien "Functional foods": Bone broth og , og der er endnu to på vej. Denne serie er væsentligt mere videnskabeligt underbygget end mange andre kostbøger på markedet, men fordi bøgerne hver især kun omhandler et fødevareemne, er målgruppen nok mindre end til mere generelle værker som fx Supersund vegetar af samme forfatterDer er udgivet to andre bøger i serien "Functional foods": Bone broth og Gurkemeje, og der er endnu to på vej. Denne serie er væsentligt mere videnskabeligt underbygget end mange andre kostbøger på markedet, men fordi bøgerne hver især kun omhandler et fødevareemne, er målgruppen nok mindre end til mere generelle værker som fx af samme forfatter.