Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kom i gang med Mascha Vang


Beskrivelse


Dag-for-dag-programmer, fuld kostplan for de fire uger bogens program varer, og træningsprogrammer, der er lige til at gå til, og som du kan lave derhjemme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. dec. 2015

af

af

Camilla Sejerøe

d. 22. dec. 2015

Hvis man følger instrukserne i denne bog, har man mulighed for at smide 5 kilo på 4 uger. Til dem, der har lyst til at prøve at slanke sig hurtigt.

Mascha Vang er kendt som realitystjerne og blogger, og hun samarbejder her med Anne Bech, der er kendt som personlig træner og fitness-coach. Her præsenterer de en kur, der på 4 uger kan give et vægttab på 5 kilo. Bogen består af både motion, madplan og masser af tips og tricks og er illustreret med billeder af Mascha Vang som illustrerer fx træningøvelser.

Både øvelser, madplan og tips er set før. Men der kan sagtens være nogen, som finder det spændende at det er netop Mascha Vang, der optræder her.

Der er rigtig mange bøger af denne type, fx SlankekurenSlank nu! af Birgitte Nymann eller Slank nu! af Lene HanssonDer er rigtig mange bøger af denne type, fx Slankekuren af Birgitte Nymann eller af Lene Hansson.