Medrivende dokumentarfortælling om slavedrengen Kwasi, der i 1758 bliver sejlet fra Dansk Vestindien og foræret til det svenske hof, hvorefter han hvirvles ind i tidens store dramaer. Vil vække begejstring hos historisk interesserede læsere.
Omdrejningspunktet er slavedrengen Kwasi, der som 9-årig bliver sejlet fra Sankt Croix og afleveret som gave til det svenske hof. Her er dronning Ulrika Lovisa inspireret af oplysningstidens tanker og Rousseaus idealer om fri opdragelse. Kvasi opdrages derfor først som naturbarn, og hans deraf følgende skamløse opførsel ved hoffet gør, at han tildeles navnet Badin (spilopmager), og efterfølgende som kunstner og intellektuel. Badins skæbne bliver tæt knyttet til kongefamilien, hvor han kommer tæt på fem monarker, inden han som en højt respekteret mand dør i 1822. Illustreret. Med noter.
Historien om Badins liv er velfortalt og svær at lægge fra sig. Den understøttes af en række tankevækkende bi-historier, og sættes dermed ind i en bredere historisk ramme. Fx var det rædslerne på de danske øer, der gjorde Alexander Hamilton, en af USA's grundlæggere, til livslang forkæmper for slaveriets ophør.
Fru Jensen og andre vestindiske danskere beretter om 90 dansk-vestinderes liv og skæbne fra de ankom til Danmark i årene 1880 til 1920.