Bøger / faglitteratur

Kort & godt om personlighedsforstyrrelser


Beskrivelse


KORT & GODT OM PERSONLIGHEDSFORSTYRRELSER henvender sig til dig, der har en personlighedsforstyrrelse og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre og hvor du kan få hjælp. Bogen giver kort og klar viden om vores personlighed og personlighedstyper, og om hvornår der er tale om en forstyrrelse. De forskellige personlighedsforstyrrelser beskrives en for en, og man kan læse om, hvad der sker i hjernen og om samsygelighed med andre psykiske lidelser som depression, angst eller spiseforstyrrelse. Du kan læse om den seneste forskning inden for området, årsager, hyppighed og gode råd til pårørende. Bogen er også relevant for pårørende, behandlere og andre, der er i kontakt med mennesker med en personlighedsforstyrrelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. apr. 2018

Få overblik over de mest almindelige personlighedsforstyrrelser. Kriterier og definitioner, komorbiditet, årsager og hyppighed. Relevant for personer, der søger et hurtigt overblik og som eventuelt selv lider af en personlighedsforstyrrelse, arbejder som terapeuter, sundhedspersonale eller er pårørende.

De 13 mest forekommende personlighedsforstyrrelser beskrives i en række korte kapitler med definition, karakteristika, behandling og fremtidsudsigter. Indeholder desuden afsnit om samsygelighed og de pårørendes rolle. Skrevet af speciallæge i psykiatri, Erik Simonsen, der har flere udgivelser bag sig og mange års erfaring på feltet.

Dette er en "Kort & godt om" udgivelse, og man skal derfor heller ikke forvente at komme til bunds i nogen af diagnoserne. God som opslagsbog og til at danne sig et hurtigt overblik.

Af samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelserPersonlighedsforstyrrelserBasisbog i psykiatriPsykiatrisk sygdomslære og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og . Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og .