Bøger / faglitteratur

Kort & godt om selvtillid og selvværd


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kort og klar viden om selvtillid og selvværd, samt gode råd og anvisninger til at styrke dit selvværd og forbedre din selvtillid. Med test der kan vise, hvor du skal sætte ind.

Indhold

Det personlige forsvar og følelser ; Selvbeskyttelse ; Selvtillid er en grundlæggende nødvendighed ; Sociale færdigheder er et redskab til succes ; Den personlige modstandskraft


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juni 2015

af

af

Katja Larsen

d. 30. juni 2015

En bog til alle der ønsker at styrke deres selvværd og forbedre deres selvtillid. Kan også bruges af fagfolk, såsom psykologer, pædagoger og lærere.

Irene Oestrich er cand.psych.aut, ph.d., adj. professor og specialpsykolog i psykiatrien. Hun er en pioner indenfor det kognitive psykoterapeutiske felt og har særlig ekspertise i arbejdet med øgning af selvværd. Dette er den nyeste i en række af bøger fra hendes hånd og den handler netop om selvværd og selvtillid. Om at dette kræver gode sociale færdigheder og troen på at man fortjener at blive behandlet ordentligt. Og at dette er noget man kan lære og forbedre gennem hele livet. Der er cases fra hverdagen til at illustrere forfatterens pointer samt tests, der giver læseren en idé om hvor der bør sættes ind.

En rigtig god bog, som de fleste vil kunne få noget ud af at læse. Sproget er ligetil og cases samt tests gør den brugervenlig. Den meget pink forside gør måske at den umiddelbart henvender sig mest til kvinder.

Irene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udviklingBedre selvtillidStørre selvværdAt overvinde socialangst og generthed og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og . Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt .