Bøger / faglitteratur / opskrifter

Koushi's butterflys


Beskrivelse


Strikkebog med opskrifter på butterflys til enhver lejlighed. Henvender sig til både begyndere og øvede strikkere og både mænd og kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. dec. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 9. dec. 2016

Strikkebog med opskrifter på butterflys til enhver lejlighed. Henvender sig til både begyndere og øvede strikkere og både mænd og kvinder.

Forfatteren Koushihan Radhakrishnan - også kaldet Koushi - var med i programmet Den Store Strikkedyst på tv syd og blev efterfølgende vært. Bogen gennemgår forkortelser og opskrifter, så begyndere med styr på de basale masker også kan være med og forklarer hvordan du samler butterflyen når du er færdig med at strikke den. Udover opskrifter er der små artikler gennem bogen med butterflyens historie, facts, former og mere. Opskrifterne er farverige og i forskellige former, men alle kan tilpasses i størrelse, farver og mønstre og eksperimenteres med. Monteringen kan være på et elastikbånd, men der er også en opskrift til at strikke eller hækle et bånd selv så hele butterflyen er hjemmelavet.

Bogen har mange billeder både til opskrifterne og af modeller med de forskellige butterflys på. Bogen er generelt god til at inspirere så man selv kan forsøge sig med designs og mønstre, og tilpasse butterflyen efter ens egen smag og behov. Spriralryggen gør det nemt at slå op på den enkelte opskrift og omslaget formidler bogen fint.

Forfatteren har tidligere lavet Koushi's engle men udover enkelte opskrifter i generelle strikkebøger er der ikke meget litteratur som kun omhandler butterflyen.