Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Kroppens celler husker alt : lyt til dem, og gør dig selv rask


Beskrivelse


Præsentation af metasundhed og årsagssammenhængen mellem sygdom og indre eller ydre belastninger, eksemplificeret af 11 personers sygehistorier med analyser af følelser og konflikter, der er relateret til deres sygdom eller smerter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 4. nov. 2015

11 sygehistorier og præsentation af metasundhed og energibehandlinger. Til læsere af holistisk litteratur om sundhed og sygdom.

Martin Hejlesen er konfliktcoach- og META Health master trainer. Han præsenterer her metasundhed og årsagssammenhængen mellem sygdom og indre (følelsesmæssige) eller ydre belastninger. Han fortæller 11 personers sygehistorier med analyser af de følelser og det konfliktstof, der er relateret til deres sygdom eller smerter. Han præsenterer desuden energibehandlingerne tankefeltterapi (TFT) og den simplere energibehandling Emotionel Frihedsteknik (EFT) og sin forståelse af faser i sygdomsprocessen, som han illustrerer med et billede af hjernen med tilknyttede organer.

MH fremlægger her sin viden om specifikke sygdommes sammenhæng med følelser og personlige konflikter, samt sin forståelse af et sygdomsforløb, som omfatter den aktive konfliktfase og reparationsfasen, som involverer cellesvind og -vækst. Der er ingen forklaring på hvorfra MH har sin viden udover henvisning til naturlove. De mange reklamer i bogen for MHs behandlinger svækker budskaberne.

Bevidst medicinIntelligente celler er en teoretisk- såvel som praksisorienteret, grund-guide i den nye forståelse af sundhed og sygdom. Intelligente celler fremlægger med afsæt i biologien en teori om, at vores helbred delvis er underlagt tankens kraftBevidst medicin er en teoretisk- såvel som praksisorienteret, grund-guide i den nye forståelse af sundhed og sygdom. fremlægger med afsæt i biologien en teori om, at vores helbred delvis er underlagt tankens kraft.


Nyt aspekt

Årg. 47, nr. 4 (2015)

af

af

Brita Gottschalck

Årg. 47, nr. 4 (2015)