Bøger / faglitteratur

Kvinde kend din bil


Beskrivelse


Tips og gode råd om vedligeholdelse, køb og salg af bil, indretning m.m. Derudover fortæller bl.a. Connie Hedegaard, Ann Elisabeth Knudsen, Karen Vedel-Simonsen og Anna David om deres oplevelser med deres bil.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2009

af

af

Kirsten Katholm

d. 27. apr. 2009

Guide til at købe og eje en bil skrevet af kvinder for den kvindelige bilejer. Men naturligvis kan mændene læse med.

Bogen er en opslagsbog med tips og gode råd om, hvad man gøre når olielampen lyser, et dæk er punkteret eller hvordan man fylder vand på køleren m.v. Den er inddelt efter emnerne køb og salg af bil, bilens pleje, kørsel og miljø, bil med skønhed og aktiv førstehjælp til bilen. Mange detaljerede farvefotografier ledsager vejledninger og beskrivelser. Derudover rummer den kendte kvinders fortællinger om deres oplevelser med lige netop deres bil. Klima- og energiminister Connie Hedegaard skriver om, hvorfor hun har skiftet sin ministerbil ud med en mindre og mere miljørigtig model. Andre medvirkende kvinder, der fortæller en bilhistorie, er Ann Elisabeth Knudsen, Julie R. Ølgaard, Camilla Stephansen, Malena Belafonte, Le Gammeltoft, Marie Louise Wille, Anna David og Karen Vedel-Simonsen. Bogen slutter med ordbog, links og register.

Om samme emne er tidligere udkommet Auto vink af Villy Storgaard fra 1999.

Bogen er en inspirerende og underholdende opslagsbog illustreret med farverige fotografier. Den er skrevet i et almindeligt sprog som alle kan læse og med en humoristisk og optimistisk sprogtone.


Politiken

d. 16. maj 2009

af

af

Tine Maria Winther

d. 16. maj 2009


Weekendavisen

d. 10. juli 2009

af

af

Ann Mariager

d. 10. juli 2009