Bøger / faglitteratur

Lad hjernen styre i skolen : børn har brug for dig, når de skal lære


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. sep. 2015

Denne bog giver undervisere inspiration til at anvende viden om den menneskelige hjerne til at optimere undervisningen og styrke elevernes muligheder for at lære.

Bogen giver en masse forskellige ideer til, hvordan undervisere kan anvende den videnskabelige forskning om hjernen i deres daglige undervisning. Ialt er der 22 kapitler, som præsenterer forskellige ideer til bevidst arbejde med hjernen i undervisningen. Teksten præsenterer teorierne via fortællinger fra virkelighedens verden og derudover gives der forslag til konkrete undervisningsaktiviteter, som kan styrke læringen.

Det er en fagligt interessant udgivelse, som samtidig er hyggelig at læse, da de mange praktiske eksempler gør teorierne nærværende og konkrete. Læsningen flyder let og kan næsten sidestilles med læsning af en god roman.

Der har gennem en årrække været fokus på hjernen i undervisningen. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet, som det vil være relevant at læse videre i. Det kunne eksempelvis være titler som Hjernen bag lysten til at læreDen lærende hjerneHjernepauser, Den lærende hjerne og HjernepauserDer har gennem en årrække været fokus på hjernen i undervisningen. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet, som det vil være relevant at læse videre i. Det kunne eksempelvis være titler som Hjernen bag lysten til at lære, og HjernepauserDer har gennem en årrække været fokus på hjernen i undervisningen. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet, som det vil være relevant at læse videre i. Det kunne eksempelvis være titler som Hjernen bag lysten til at lære, Den lærende hjerne og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 5. apr. 2016

af

af

Malene Schrøder

d. 5. apr. 2016


Dansk audiologopædi

Årg. 52, nr. 1 (2016)

af

af

Birgitte Franck

Årg. 52, nr. 1 (2016)