Bøger / faglitteratur / vejledninger

Lær at male trin for trin - akvarel


Beskrivelse


Vejledning i hvordan man arbejder med akvarelmaling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2017

af

af

Helle Laursen

d. 26. okt. 2017

To inspirerende trin-for-trin bøger om populære malerteknikker: "Lær at male - trin for trin akvarel" og "Lær at male - trin for trin akryl". Begge bøger giver tips til både materialer og teknikker. For både nybegyndere og øvede.

Begge bøger har samme opbygning. De starter med en udførlig indholdsfortegnelse, dernæst beskrives grundprincipperne for henholdsvis akvarel og akryl maling. Derefter følger 1. Teknikker for begyndere 2. Teknikker for let øvede og endelig 3. Teknikker for øvede. Bagerst finder man et indeks og sluttelig en kort beskrivelse af de kunstnere der har bidraget til bøgernes forskellige trin-for-trin illustrationer. Bøgerne er gennemillustrerede i farve. Indbundet.

To flotte hobbybøger der på mange måde ikke adskiller sig væsentligt i indhold og opbygning fra lignende bøger. Trin-for-trin opslagene er instruktive i et inspirerende layout. Bøgerne har et varieret motivvalg og kommer godt rundt om forskellige emner såsom landskab, stilleben og forskellige byrum.

Alt om akvarelmalingAkryl på vej er en bog der i kort og eksemplificeret form gør rede for teknikkerne i akvarelmaling og i Akryl på vej er det ligeledes muligt i kort form at få et overblik over de almindeligst teknikker, når det handler om akrylmalingAlt om akvarelmaling er en bog der i kort og eksemplificeret form gør rede for teknikkerne i akvarelmaling og i er det ligeledes muligt i kort form at få et overblik over de almindeligst teknikker, når det handler om akrylmaling.Informationer og udgaver