Bøger / faglitteratur / rejseførere

Landsteder på Mallorca


Beskrivelse


Rejseguide til 36 landsteder på Mallorca.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2008

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 17. nov. 2008

Rejselysten er fortsat stor, finanskrise eller ej. For dem, der vil prøve en anden rejseform end charter eller vil forsøge at spare lidt penge, er der hjælp til planlægning af en individuel tur. Bogens omslag formidler indholdet udmærket.

Det er en helt personlig bog - forfatteren står selv for research, tekst, foto og forlag samt hjemmeside. Guidebogen over mallorcinske fincaer (gamle gårde el. landsteder) er en god hjælp til den, der vil planlægge sin egen ferie. Efter en kort præsentation af destinationen og dens 4 regioner kommer en grundig gennemgang af de udvalgte fincaer, fotoillustreret og med boks til praktiske oplysninger samt priser. Der oplyses særlige plusser og minusser, og der er lister over de bedste tema-fincaer, dvs. i forhold til børn, golf, mandelblomstring m.v. Med bogen følger et link til en webfortegnelse over gode, ugenerte strande. Pænt tryk på glittet papir, dog med meget lille indre margin, kan måske blive et problem ved indbinding.

Strandhytter i Thailand (2. udg. 2008/28) indledte forfatterens serie over rejseguides, der viser vej til de bedste og mest uspolerede steder. Disse bøger adskiller sig fra de gængse guides ved at henvende sig til individualister.

Informationsrig, praktisk håndbog for den, der har lyst til en Mallorca-rejse på egen hånd for derved at slippe for de overrendte turistcentre og evt. tilrettelægge ferien med vægt på børn, golf, vandring m.v. Også charterrejsende kan hente inspiration til udflugtsmål.