Bøger / faglitteratur / kogebøger

LCHF året rundt : low carb high fat


Beskrivelse


Hvorledes LCHF kan fungere som livsstil året rundt og der gives forslag til hvordan man kan komme igennem fx børnefødselsdage, påskefrokoster og julen uden sukker og stivelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 8. jan. 2015

Danmarks ukronede LCHF-dronning, Jane Faerber, sætter denne gang fokus på LCHF (Low Carb High Fat) som livsstil frem for kurmetode. For alle med interesse for LCHF, men opskrifterne kan også anvendes af fx gluten-allergikere.

Jane Faerber, der gennem sine tidligere udgivelser og bloggen madbanditten.dk har introduceret danskerne til LCHF, udgiver her sin fjerde bog om den populære kostfilosofi, der går ud på at spise mad med højt protein- og fedtindhold og lidt eller intet kulhydrat. Forfatteren har valgt at opdele de over 150 opskrifter under sæsonbestemte kapitler, der alle indledes med relevante tekststykker. Bogens fokus er lagt på hvorledes LCHF kan fungere som livsstil året rundt og der gives forslag til hvordan man kan komme igennem fx børnefødselsdage, påskefrokoster og julen uden sukker og stivelse. Bogen afsluttes med et emneregister og en liste over de specialingredienser, der anvendes i opskrifterne.

Det er tydeligt at forfatteren føler sig godt hjemme i sin seneste udgivelse, hvor også mand og børn inddrages både i tekst og på fotos. Resultatet er en stemningsfuld bog, der fremstår gennemarbejdet, overskuelig og visuelt indbydende.

For mere teori og inspiration er forfatterens øvrige bøger Spis dig mæt & gladMæt & slank med LCHFBrød & kager, Mæt & slank med LCHF og Brød & kager oplagt læsningFor mere teori og inspiration er forfatterens øvrige bøger Spis dig mæt & glad, og Brød & kager oplagt læsningFor mere teori og inspiration er forfatterens øvrige bøger Spis dig mæt & glad, Mæt & slank med LCHF og oplagt læsning.