Bøger / faglitteratur til børn

LEGO legends of Chima - bogen om CHI


Beskrivelse


Introduktion til Legos fantasy- og legeunivers Chima for børn i alderen 10-13 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2014

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 17. okt. 2014

Her er guiden til den legendariske Lego-verden Chima for børn på 10-13 år. Der fortælles med flotte farvebilleder, detaljeret tekst og folde ud sider om stammerne og den dramatiske historie.

Der fortælles om stammerne, som løverne, ulvene og ørnene. Der fortælles om skikke og vigtige begivenheder i landets historie, som da nogle af dyrene blev tobenede, da de drak af energi-kilden; Chi. Helte og skurke kæmper mod hinanden i ødemarken og i det underjordiske, og de har forskellige fartøjer, som isgribbefly og flagermusefly. Der er undervejs nogle gåder efter et kapitel, og svaret findes på siden overfor på hovedet. Der er en del opslag der kan foldes ud til begge sider.

Det er en flot bog med tegnede farvebilleder, fyldt med action og flotte detaljer. Billederne er ikke helt så klods-agtige, som hvis det var fotograferede Legoklods-modeller. Figurerne er lidt "firkantede" malet, så man kan kende Lego-figurerne. Der er meget tekst, og den er ikke helt let at læse. Til gengæld er der mange spændende detaljer at hente, hvis man kan lide "Chima".

Den er lidt i familie med Den officielle guide til Bionicle, men denne er noget flottere og større.Informationer og udgaver