Bøger / skønlitteratur / roman

Livet er let, bare rolig


Beskrivelse


Efter forholdet til Edward i Irland gik i stykker er Diana tilbage i Paris, hvor hun prøver at starte på en frisk. På kærlighedsfronten tilsmiler lykken Diana i mødet med søde og betænksomme Olivier, men et gensyn med Edward får Diana til at revurdere hele hendes tilværelse i Paris.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2019

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 1. feb. 2019

Efter regn kommer sol og efter sorg kommer kærlighed, eller gør den? For alle læsere der kan lide en klassisk kærlighedsroman.

Efter forholdet gik i stykker til den lunefulde fotograf Edward i Irland, er Diana nu igen tilbage i Paris; her prøver hun at starte på en frisk sammen med kammeraten Félix. Hendes bogcafe skal stables på benene igen. Også på kærlighedsfronten tilsmiler lykken Diana i mødet med søde og betænksomme Olivier. Men fortiden lurer i kulissen. Et gensyn med Edward får igen Diana til at revurdere hele hendes tilværelse i Paris og se mod et helt nyt land og en ny fremtid - som da hun mistede sin datter og sin mand i en bilulykke og søgte til Irland og mødte Edward første gang.

Kærlighedsromanen er en vaskeægte pageturner og generelt godt sat sammen. Dog mangler den lidt på det handlingsmæssige i forhold til forgængeren Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe - forudsigeligheden er i al fald til at få øje på. Men det er trygt, varmt og dejligt at genbesøge Dianas verden og kærlighedsliv.

Oplagt er det at læse Martin-Lugands Lykkelige mennesker læser og drikker kaffeDet ender med osUd af ensomhedenLykkelige mennesker læser og drikker kaffe, som er i samme serie (begge kan dog læses selvstændigt). Ellers anbefales fx bestsellerne Coleen Hovers Det ender med os og Benedict Wells Ud af ensomheden Oplagt er det at læse Martin-Lugands Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe, som er i samme serie (begge kan dog læses selvstændigt). Ellers anbefales fx bestsellerne Coleen Hovers og Benedict Wells Ud af ensomheden Lykkelige mennesker læser og drikker kaffeOplagt er det at læse Martin-Lugands Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe, som er i samme serie (begge kan dog læses selvstændigt). Ellers anbefales fx bestsellerne Coleen Hovers Det ender med os og Benedict Wells Lykkelige mennesker læser og drikker kaffeOplagt er det at læse Martin-Lugands , som er i samme serie (begge kan dog læses selvstændigt). Ellers anbefales fx bestsellerne Coleen Hovers Det ender med os og Benedict Wells Ud af ensomheden .


litteratursiden.dk

d. 25. mar. 2019

af

af

Rikke Bødker

d. 25. mar. 2019

Ny feelgood roman om Diane, som er i vildrede om sin fremtid. Hurtigt læst, hurtigt glemt. Diane er langsomt på vej tilbage til livet efter en personlig tragedie og har taget en stor beslutning og er...