Bøger / skønlitteratur / roman

Løgnenes palads


Beskrivelse


17-årige Ella kan snart ikke klare mere. Hendes elskede Reed er anklaget for mord og alle tror, at han er skyldig. Ellas far, som alle troede var død, ringer pludselig på døren og vil have hende til at flytte hjem til ham.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 7. nov. 2017

Ella kan snart ikke klare mere. Reed er anklaget for mord og hendes far, som alle troede var død, ringer pludselig på døren. Der er lagt op til endnu mere drama hos den rige familie "Royals". For især unge kvinder med hang til god underholdning.

17-årige Ella er faldet godt til hos "The Royals", hvis overhoved Callum har taget hende til sig. Ella er blevet kæreste med Callums søn, Reed og hun er efter en hård start elsket af alle i familien. Reed er anklaget for mordet på sin fars kæreste. Han bedyrer sin uskyld, men Ella kommer alligevel i tvivl. Både Reed og Ella forsøger at holde facaden og går pligtopfyldende i skole hver dag. Men skoledagen præges af grov mobning, seksuelle overgreb og vold, fordi Reed ikke længere kan styre de forskellige kliker med hård hånd. Alle troede, at Ellas far var død. Men pludselig vender han tilbage og kræver, at hun flytter hjem til ham. Her må hun døje med en pengegrisk papmor og en masse nye husregler.

Dette er 3. og afsluttende bind i den populære serie "Royals", som startede med Papirprinsessen. Her er skruet op for underholdningen, et meget lemfældigt forhold til sex og så er alle naturligvis både rige og smukke. Dramaet er enhver sæbeopera værdig, men underholdende dét er det.

Fans af "Royals" vil også elske Abbi Glines serie "Rosemary Beach", hvor 1. del hedder Alt for mange hemmelighederAftalt spil og Elle Kennedys serie "Off-campus", som starter med Aftalt spilFans af "Royals" vil også elske Abbi Glines serie "Rosemary Beach", hvor 1. del hedder Alt for mange hemmeligheder og Elle Kennedys serie "Off-campus", som starter med .


litteratursiden.dk

d. 13. dec. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 13. dec. 2017

Fuldfedt ærkeamerikansk drama peaker højt på underholdningsskalaen i et fornemt farvel til favoritserie. Facaden slår for alvor revner i denne underholdende afslutning på det amerikanske drama om den...