Digtsamling, der kredser om længsel og savn. Et lille barn kræver dog omsorg og bringer lys og håb. For læsere af ny lyrik.
En ny digtsamling af Jesper Brygger, der er bosat i Sverige, hvilket også præger bogen, hvor der flere steder optræder svenske landskaber og svensk sprog. Bogen er med hver sin overskift delt i ti afsnit. Et digterjeg er placeret i forskellige situationer, hvoraf flere virker drømmeagtige og har form af fremtidssyner, hvor modernitet møder naturbevidsthed: Mennesker tager med deres lille barn fra naturen ind mod byen med dens tunneller, industrikvarterer og motorveje. I et andet digt modtager jeget mailbesked om en vens dødsfald, og erindringerne om denne ven er gennemgående, også deres forskelligheder: "Jeg ville finde en virkelig smerte / du ville have det sjovt". I det sidste digt gøres bogstaverne grafisk mindre og vennen forsvinder og svømmer "ud til øen i skovsøen / langt væk fra mig".
Ganske kompakte digte, der ikke åbner sig ved første gennemlæsning, men en knugende og fortabt stemning fornemmes tydeligt i de lange tekster. Det lille barn fordrer dog omsorg og beroliges til at falde i søvn igen.
Af tilsvarende formeksperimenterende lyrikere kan nævnes Rolf Sparre Johansson, Rene Jean Nielsen, Sternberg eller Bue P. Peitersen.