Bøger / faglitteratur / opskrifter


Beskrivelse


Samling af strikkeopskrifter på lunt vintertilbehør som halsedisse, halvhandsker, halstørklæde, pandebånd og benvarmere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 9. nov. 2015

Samling af strikkeopskrifter på lunt vintertilbehør. For øvede strikkere.

Bogen indeholder opskrifter på en basisbluse og tilbehør som halsedisse, halvhandsker, halstørklæde og benvarmere. Flere af beklædningsgenstandene går igen, men med forskellige mønstre. Der arbejdes med striber, firkanter/kors, viadukter og hunde. Bogen indledes med et forord og derefter følger en side med forkortelser, garnvejledning etc. Hvert mønster startes med et billede som fylder et opslag. Herefter har hver opskrift et opslag - alle med billede. De fleste af opskrifterne skal strikkes efter diagram. Forfatteren har over 30 års erfaring med garn og strik, da hun ejer en garnbutik. Dette er hendes første bog.

Bogen er ikke så omfattende, men indeholder nogle fine og anderledes mønstre, der nok kan udfordre lidt - i sprælske mønstre og farver. Omslaget er hardback med et meget feminint layout i sort og lyserød med ornamentering. Modellerne er flot afbildet. Alt i alt en fin lille bog.

Nordisk strikStrikketøj - til kolde dage beskæftiger sig med den samme type vintertilbehør, dog er mønstrene noget anderledes - mere norske. Ellers kan nævnes eksempelvis Strikketøj - til kolde dage som dog heller ikke har den samme type mønstreNordisk strik beskæftiger sig med den samme type vintertilbehør, dog er mønstrene noget anderledes - mere norske. Ellers kan nævnes eksempelvis som dog heller ikke har den samme type mønstre.