Bøger / faglitteratur

Lykkelige lydige hunde


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Til hundeejeren, der ønsker at opdrage sin hund med kærlighed og forståelse. Der argumenteres for bløde træningsmetoder, som ud over at give en lydig hund også giver en lykkelig hund.

Indhold

Forskellige skoler ; Hunde er lærenemme, men - ; Hundetræningens grundelementer ; Din rolle som lærer ; Respekt, lederskab og kontrol ; Den besværlige hund ; Træningsmetoder ; Grundskole ; Hverdagslydighed for unghunden ; Social træning ; Miljøtræning ; Aktivering ; Lydighedstræning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 6. apr. 2011

Målgruppen er hundeejere der ønsker lydige hunde, som samtidig er glade hunde.

Lykkelige lydige hunde er oprindeligt fra 1974, men denne reviderede udgave er den første udgave på dansk. Forfatteren gennemgår blandt andet de forskellige skoler indenfor hundetræning, grundtræningen, træningsmetoder og lidt om respekt og lederskab. De vigtigste pointer er hverdagslydigheden og måden hvorpå man træner sin hund med kærlighed og forståelse fremfor hårde metoder. Fine billeder og små letlæselige og relevante afsnit.

Der findes rigtigt mange bøger om hundeopdragelse. Anders Hallgren har skrevet en del af dem - også om ret specifikke emner, så som hunde og fyrværkeri samt hunde og brandalarmtræning, hvor Lykkelige lydige hunde har fokus på hverdagslydighed.

En rigtig god bog til hundejeren der ønsker at opdrage sin hund med kærlighed og forståelse. Der argumenteres for bløde træningsmetoder, som ud over at give en lydig hund også giver en lykkelig hund. Denne bog skal nok blive populær blandt hundeejere.